A L’HORT AMB QUEVEDO


L’hort vol ser a més d’un lloc de producció d’hortalisses, un lloc de trobada d’idees i desenvolupament d’accions culturals i formatives a l’aire lliure. Al setembre plantejarem les iniciatives possibles i començarem amb força a estudiar quin tipus d’activitats es poden dur a terme. El blog volem que serveixi també escenari virtual d’aquestes activitats i d’unes altres que no es podran dur a terme en l’hort.
La LITERATURA podrà tenir també un espai en l’hort, però normalment està per llegir-la amb calma, i per a això el blog ens ho pot permetre. Per això avui comencem un espai literari en el blog dedicat les creacions literàries amb l’hort com a eix central, que esperem que amb ajuda de tots tingui continuïtat en properes entrades.
L’encarregat d’inaugurar-ho és un antic “raper” anomenat Francisco de Quevedo i Villegas amb el seu poema “Boda y acompañamiento del campo”, tota una parenceria d’enginy i ironia.
Espero que us agradi i us inspiri. Jo ja m’inspirat per al començament de les vacances a les quals portaré un dels pocs llibres que no he llegit d’un altre gran de la paròdia humana, Alfredo Bryce Echenique titulat “El huerto de mi amada”. . A la volta potser faci una altra entrada amb el més sucós del llibre. Ens veiem.


Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

OTRO MUNDO ES POSIBLE !

NOMÉS QUAN
L'ÚLTIM ARBRE ESTIGUI MORT,
L'ÚLTIM RIU ENVERINAT
I L'ÚLTIM PEIX ATRAPAT,
T'ADONARÀS QUE
NO POTS MENJAR DINERS.

OTRO MUNDO ES PLANTABLE !

%d bloggers like this: