Vilashorts: una experiència germana al Maresme


A Vilassar de Mar des de fa ja algun temps existeix una associació, que igual que la nostra vol aprofitar espais urbans per a fer horts en ells. Aquesta associació ha preparat un projecte que d’aquí a una mica presentarà al seu ajuntament perquè aquest els cedeixi definitivament uns terrenys per començar a conrear-los.

El projecte i el desig de tenir uns horts urbans oberts a la ciutadania a Vilassar de Mar té ja uns quants anys d’història però l’any 2007 va arribar a un punt mort deixant un terreny parcel·lat, tancat i amb reg sense usar. Vilashorts vol recuperar l’empenta i el projecte d’aquella època i aconseguir per fi que el poble disposi d’un espai on els veïns i veïnes puguin conrear. L’associació va sorgir arrel d’una crida que es va fer a tots els vilassarencs interessats en cultivar els seus propis aliments al poble. Ja en una primera reunió es van assentar les bases per fundar l’associació, es va crear una junta provisional llurs membres ens vam comprometre a unir els esforços per a aconseguir aquest espai de conreu i promoure la cultura de la horticultura urbana.

Podeu veure la notícia “Conrear comporta un al·licient terapèutic” publicada al Diari Maresme en la qual expliquen la seva experiencia.


Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

OTRO MUNDO ES POSIBLE !

NOMÉS QUAN
L'ÚLTIM ARBRE ESTIGUI MORT,
L'ÚLTIM RIU ENVERINAT
I L'ÚLTIM PEIX ATRAPAT,
T'ADONARÀS QUE
NO POTS MENJAR DINERS.

OTRO MUNDO ES PLANTABLE !

%d bloggers like this: