XERRADA RECICLAR CIUTAT


 Divendres 20 de maig a Terrassa es durà a terme la segona xerrada del Cicle Reciclar Ciutat sota el títol Alimentació Bio, organitzada per la Càtedra UNESCO de Sostenibilitat, en col·laboració amb l’Ajuntament de Terrassa, BcauseLab i l’Associació Barrinar Cap a la Sostenibilitat.
RECICLAR CIUTAT és un espai d’intercanvi i difusió d’idees i experiències de transformació de les ciutats cap a un desenvolupament humà sostenible.

Es tracta d’un espai de reflexió sobre les ciutats, sobre els seus cicles metabòlics i les bones pràctiques del dia a dia, sobre actuacions que millorin la funcionalitat de tots els processos. Serà un cicle anual on cada any es plantejarà una sèrie de 7 TEMES, per a la reflexió i motivació al canvi, amb participació d’ESPECIALISTES I TÈCNICS reconeguts en  cadascun dels àmbits.

En aquesta xerrada, estaran  Som lo que Sembrem, Barrinar Cap a la Sostenibilitat  i nosaltres, plantem-nos!.

L’acte serà la Sala de Conferències de l’Escola d’Enginyeria de Terrassa (EET), al Carrer Colom, nº 1, de les 16:00h fins a les 19:30h.

Anuncis

2 comentaris (+add yours?)

 1. plantem.nos
  oct. 29, 2011 @ 14:00:56

  Resposta

 2. Sergi Massanés
  maig 21, 2011 @ 12:28:56

  Vaig estar a la xerrada, en general bé encara que en la vostra ponència no hem va acabar de quedar clara la forma de funcionament i organització del vostre projecte. En quan a la xerrada sobre els trangènics molt feixuga i massa llarga,dificilment el profà aguantarà…
  RUna altra cosa , sé que l’heu fet una ullada al solar cantoner entre Ramon i Cajal i carretera de Montcada, aquest si que és un senyor solar anticrísis. Jo sóc veí de Ramon i Cajal, visc a 50mts d’aquest i m’agardaria veure quines possibilitats hi ha de fer una proposta d’ utilitzar aquest com a hort urbà. M’agradaria que m’asesoresiu al respecte i veure amb quines persones de l’entorn podria comptar per estudiar una iniciativa semblant a la vostra si realment és viable.

  Resposta

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

OTRO MUNDO ES POSIBLE !

NOMÉS QUAN
L'ÚLTIM ARBRE ESTIGUI MORT,
L'ÚLTIM RIU ENVERINAT
I L'ÚLTIM PEIX ATRAPAT,
T'ADONARÀS QUE
NO POTS MENJAR DINERS.

OTRO MUNDO ES PLANTABLE !

%d bloggers like this: