MÚSICA A L’HORT


Després d’haver gaudit fa uns dies d’una estupenda observació astronòmica, continuem amb les activitats estivals en l’hort, aquesta vegada amb un fantàstic concert de música antiga a càrrec de Nuno Mendes, dijous que ve dia 2.

Nuno Mendes, nascut a Lisboa al desembre de 1983, va començar el seu precurs musical als 5 anys amb l’activitat coral. Va estudiar el violí amb nou anys amb el Professor Nicolay Lalov a  l’Acadèmia de Música da Costa do Estèril.

Des de l’any de 2002, dedica tota la seva atenció a la interpretació de la Música Antiga en instruments històrics, començant els seus estudis amb el violinista Marc Destrubé en els Cursos de Música Antiga de la Casa de Mateus (Portugal), cursos aquests què va participar anualment, treballant i tocant amb noms com Paolo Pandolfo, Jacques Ogg, Lorenzo Copolla, entre uns altres.

En 2003, forma part de la Orquestra Barroc “Diví Sospiro”  sobre la direcció artística de Massimo Mazzeo, amb la qual participa des de la seva creació, actuant en concerts a Portugal, Itàlia, França, Espanya i Japó, amb músics com Enrico Onofri, Amandine Beyer, Rinaldo Alessandrini, Chiara Banchini, Christina Pluhar, Alfredo Bernardinni, Gaetano Nasillo, Maria Christina Kier, Vittorio Ghielmi, les germanes Labécque, entre uns altres, i des de 2005 dirigida per Enrico Onofri.

Paral·lelament col·labora com Freelancer amb altres agrupaments de Càmera i orquestra a Portugal i Espanya  com “El Concierto Español” y “Os Músicos do Tejo”.

En 2007 crea l’Ensemble Aliseos, conjunt centrat en el repertori del barroc i el primer classicisme i amb el que recrea les seves  pràctiques interpretatives.

Com veieu Nuno és un magnífic artista i segur que gaudirem d’una gran nit en agradable companyia. A més, comptarem amb servei de bar i alguna cosa per sopar.

Tot això dijous 2 d’Agost a les 20:30.

VINE A POSAR MÚSICA ALS TOMÀQUETS AMB NOSALTRES!

Anuncis

1 comentari (+add yours?)

  1. Trackback: MÚSICA A L'HORT « | L'Hort | Scoop.it

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

OTRO MUNDO ES POSIBLE !

NOMÉS QUAN
L'ÚLTIM ARBRE ESTIGUI MORT,
L'ÚLTIM RIU ENVERINAT
I L'ÚLTIM PEIX ATRAPAT,
T'ADONARÀS QUE
NO POTS MENJAR DINERS.

OTRO MUNDO ES PLANTABLE !

%d bloggers like this: