Xerrada horts urbans a Manresa


xerrada manresa Divendres que ve serem a Manresa amb els companys de L‘Escarola de Sabadell  convidats per la nova iniciativa d’horts urbans per Manresa que han volgut comptar amb nosaltres per xerrar sobre els d’horts urbans.

En la seva presentació els companys de Manresa diuen:

” Davant l’exclusió social i econòmica, ara és l’hora d’agafar les eines!
La CUP va presentar una moció a l’Ajuntament demanant que s’utilitzessin els solars buits enmig de la ciutat com a horts urbans. La intenció és donar un ús als espais buits de la ciutat a partir de la creació d’horts urbans gestionats per entitats que treballin conjuntament amb persones en risc d’exclusió social i econòmica, amb la finalitat de poder autogarantir-se la seva alimentació bàsica.
Per a que questa iniciativa d’horts urbans tingui èxit és imprescindible la participació i l’empenta de les entitats, els col·lectius i les associacions de veïns de la ciutat. Per aquest motiu, hem organitzat una xerrada informativa per presentar les iniciatives de creació d’horts urbans que ja s’han engegat a Terrassa i a Sabadell, i per això us convidem a participar-hi i a construir col·lectivament la iniciativa d’horts urbans per Manresa”

Farem el possible perquè la gent del Bages s’animi i es vagi sumant a les iniciatives que al Barcelones, el Vallès i  altres territoris estem visualitzant la necessitat de convertir els espais buits deixats per l’especulació urbanística al centre de les ciutats en horts urbans.

mes info aquí

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

OTRO MUNDO ES POSIBLE !

NOMÉS QUAN
L'ÚLTIM ARBRE ESTIGUI MORT,
L'ÚLTIM RIU ENVERINAT
I L'ÚLTIM PEIX ATRAPAT,
T'ADONARÀS QUE
NO POTS MENJAR DINERS.

OTRO MUNDO ES PLANTABLE !

%d bloggers like this: