JORNADA DE FEINES A L’HORT


Aquest diumenge ha estat un jornada productiva de treball en l’hort. Ens vam organitzar en diversos grups. Un d’ells va arreglar el compostador el qual havien caigut les fustes que estaven clavades. Esperem que amb els nous cargols aguantin una bona temporada!. Ara ens toca començar la campanya de recollida de matèria orgànica, que ja està gairebé llesta i que d’aquesta forma tinguem una excel·lent matèria orgànica per afegir a la terra.

D’altra banda després d’haver netejat la zona d’aromàtiques de la plantes seques, Sara va estendre llavors de malví, llí, camamilla i anís. Aviat aquí s’aniran afegint unes altres, que amb aquestes i les perennes que queden, tornaran a omplir l’espai de medicinals i aromàtiques de fragàncies.

Un altre grup vam preparar una barreja de terra bona pel semiller i després de netejar-ho i condicionar-ho, vam seleccionar les llavors que podíem ja plantar en aquest i les vam col·locar al seu interior perquè el sol i l’aigua comencessin a fer el miracle de fer germinar les llavors.

Finalment un últim grup va acabar de preparar la parcel·la 2 i col·locar en la mateixa llavors de plantes de seient que a la primavera començaran a donar els seus fruits.

Per culminar, ja tenim el primer esborrany del planing de l’hort, que ens ajudarà a organitzar-nos de forma més adequada les tasques.

Així que el que s’ha dit, un dia productiu que fa que l’hort cada dia estigui mes viu, com podeu veure en les fotos.

Només falta que un dia d’aquests, els que llegiu el blog i no us animeu a passar, us apropeu a visitar-nos!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

1 comentari (+add yours?)

  1. Trackback: Cómo preparar semilleros

Deixa un comentari

OTRO MUNDO ES POSIBLE !

NOMÉS QUAN
L'ÚLTIM ARBRE ESTIGUI MORT,
L'ÚLTIM RIU ENVERINAT
I L'ÚLTIM PEIX ATRAPAT,
T'ADONARÀS QUE
NO POTS MENJAR DINERS.

OTRO MUNDO ES PLANTABLE !